Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Pe scurt ...DELICIOASE !!!
Ardeiul il spalam ,il uscam cu un servet de hartie si il punem la copt pe toate partile pe flacara aragazului.Cand ardeiul s-a copt ,il punem intr-un bol cu apa rece pentru circa 10 minute ,dupa care il curatam de coaja .Rupem ardeiul fasii ( eliminand semintele ) si il punem deoparte .
Intr-o tigaie punem uleiul de masline si cateii de usturoi curatati si zdrobiti.Cand usturoiul a prins culoare il indepartam .
Adaugam fasiile de ardei si sucul de rosii .Potrivim de sare si piper ,adaugam zaharul si daca este nevoie , putina apa .Lasam sosul sa scada pana ajunge la consistenta dorita .Adaugam putina nucsoara si amestecam cu o lingura de lemn.
Intre timp punem apa la fiert .Cand apa fierbe,punem sare si adaugam pastele.Lasam la fiert 8 minute ( sau conform indicatiilor de pe ambalaj) amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele .
Cand pastele au fiert, le scurgem de apa si le adaugam la sos amestecand totul bine .
Se servesc calde !
Pofta buna !
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult